دوره رایگان برنامه نویسی اندروید

دوره رایگان برنامه نویسی اندروید مقدماتی

دوره رایگان برنامه نویسی مقدماتی اندروید توسط آکادمی برنامه چی برای همه دوستداران یادگیری برنامه نویسی اندروید طراحی و آماده شده است. در این دوره از معرفی سیستم عامل اندروید شروع میکنیم و با اجزای پایه ای و اولیه اپلیکیشن های اندروید آشنا میشویم. در جلسه های بعدی دوره رایگان برنامه نویسی مقدماتی اندروید، پیاده سازی اکتیویتی و فرگمنت در اندروید استودیو را یاد میگیریم. برای شرکت در این دوره با آکادمی برنامه چی همراه باشید.

هدف دوره آموزشی

هدف دوره رایگان برنامه نویسی اندروید

هدف دوره رایگان برنامه نویسی مقدماتی اندروید آموزش اصول اولیه و نرم افزارهای مورد نیاز به همه کاربرانی است که علاقه دارند برنامه نویسی اندروید را شروع کنند اما هنوز نمیدانند چطور باید این کار را انجام یدهند. دانشجویان این دوره میتوانند در انتهای این دوره آمورشی، اپلیکیشن های ساده اندروید را بسازند و کار خود را با یادگیری موارد حرفه ای و پیشرفته ادامه بدهند. همه هدف ما از طراحی این دوره آشنایی و راهنمایی دانشجوها در راه برنامه نویسی اندروید میباشد.

پیش نیاز های دوره رایگان برنامه نویسی اندروید

پیش نیاز های دوره رایگان برنامه نویسی اندروید

ما سعی کردیم این دوره تا حد امکان برای دانشجوهایی که قصد دارند برنامه نویسی اندروید را شروع کنند ساده و قابل فهم باشد. اما دوره رایگان برنامه نویسی اندروید پیش نیاز هایی دارد که باید با آنها از قبل آشنایی داشته باشید:

  1. برنامه نویسی جاوا (سطح مورد نیاز: مقدماتی)
  2. آشنایی با مفهوم شی گرایی (میتونین این مقاله رو مطالعه کنین)

در این دوره چه چیزهایی یاد میگیریم؟

این دوره برای افرادی که تازه در حال شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید هستند میتواند بسیار مفید باشد. مواردی که در این دوره به دانشجویان تدریس میشود میتواند راه یادگیری برنامه نویسی اندروید را برای آنها بسیار هموار کند. مواردی که در این دوره یاد خواهید گرفت به ترتیب آورده شده اند:

1- دلیل یادگیری برنامه نویسی اندروید

وقتی که تصمیم دارید وارد یک دنیای جدید شوید، باید از شرایطی که ممکن است برای شما پیش بیاید آگاه باشید. در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید درباره اهمیت این حوزه برای کسب و کار ها و حجم بازار و مقدار درآمدی که برنامه نویسان در ایران دارند صحبت میکنیم. همچنین چند راه پر استفاده برای درآمد زایی از طریق برنامه نویسی اندروید هم در این جلسه معرفی شده اند.

2- نصب نرم افزار اندروید استودیو

برای نوشتن کدهای اپلیکیشن اندروید ابزارهای زیادی وجود دارند. حتی در وبلاگ برنامه چی تعدادی از بهترین IDE های این زمینه را هم معرفی کردیم. اما در این دوره قصد داریم استاندارد ترین محیط برنامه نویسی اندروید که توسط خود کمپانی گوگل معرفی شده است را نصب کنیم تا از ابتدا با ابزارهای استاندارد و به روز کار خودمان را پیش ببریم. آموزش کامل نصب اندروید استودیو در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید وجود دارد.

3- آشنایی اولیه با نرم افزار اندروید استودیو

بعد از نصب اندروید استودیو، باید با ابزارها و امکانات فوق العاده ای که این محیط در اختیار شما قرار میدهد آشنا شوید. برای این کار اولین پروژه اندروید خودمان را در این نرم افزار ایجاد میکنیم و سپس محیط کاربری و مواردی که در دسترس شما قرار دارند را با یکدیگر بررسی میکنیم.

4- معرفی اکتیویتی های اندروید

نرم افزارهای اندروید از اجزا (کامپوننت) های مختلفی تشکیل میشوند. اما پایه ای ترین و ضروری ترین این کامپوننت ها، اکتیویتی ها هستند. در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید، اکتیویتی ها کاملا به شما معرفی میشوند و در جلسه های بعدی مطالب بیشتری درباره آنها را یاد خواهیم گرفت.

5- ساخت اکتیویتی در برنامه نویسی اندروید

اکتیویتی ها انواع مختلفی در اپلیکیشن های اندرویدی دارند و راه های مختلفی هم برای ساختن آنها وجود دارد. در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید همه روش های ساختن اکتیویتی را در نرم افزار Android Studio یاد میگیریم.

6- آشنایی با چرخه عمر (Lifecycle) اکتیویتی در برنامه نویسی اندروید

اکتیویتی ها در اندروید بر حسب اتفاقاتی که رخ میدهد و کارهایی که کاربر انجام میدهد، وارد مراحل مختلفی میشوند. این مرحله ها به اصطلاح چرخه عمر یا Lifecycle اکتیویتی نامیده میشوند. این مرحله ها با استفاده از یک سری متدها کنترل میشوند. در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید ما در محیط Android Studio با نحوه نوشتن و استفاده از این متد ها آشنا میشویم.

7- آشنایی با Intent ها در برنامه نویسی اندروید

Intent یکی از ساختار های اپلیکیشن های اندروید است که به سیستم عامل Android دستور میدهد کدام کامپوننت باید اجرا شود. به همین دلیل برای اجرای اکتیویتی ها و مشخص کردن اینکه کدام اکتیویتی از اپلیکیشن باید اجرا شود، یکی از مواردی است که در ادامه بحث Activity ها در اندروید با آن آشنا شوید. در این دوره نحوه استفاده از این سیستم برای اجرای اکتیویتی ها آموزش داده شده است.

8- ارسال داده بین اکتیوتی های اندروید

از ساختار Intent میتوان برای ارسال پیام میان اکتیویتی ها ارسال کرد. شاید ارسال داده های مختلف میان اکتیویتی ها، سوال بسیاری از کاربران در ابتدای کار باشد. اما در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید با این مسئله در محیط Android Studio کاملا آشنا خواهیم شد.

9- آشنایی با فرگمنت ها در برنامه نویسی اندروید

فرگمنت ها یکی دیگر از اجزای پر استفاده در نرم افزارهای اندرویدی هستند. در این دوره شما با مفهوم فرگمنت ها در برنامه نویسی و ماهیت و موارد استفاده از آنها آشنا خواهید شد.

10- ساخت فرگمنت ها در برنامه نویسی اندروید

فرگمنت ها انواع مختلفی در اپلیکیشن های موبایل دارند، به همین دلیل هم روش های متفاوتی برای ساختن آنها وجود دارد. در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید با روش های ساخت فرگمنت ها در اندروید استودیو آشنا میشویم. سپس اضافه کردن آنها به اکتیویتی و نمایش دادن آنها در صفحه نرم افزار هم آموزش داده خواهد شد.

11- آشنایی با چرخه عمر (Lifecycle) فرگمنت ها در برنامه نویسی اندروید

فرگمنت ها نیز مانند اکتیویتی ها دارای متدهایی هستند که چرخه عمر آنها را مدیریت و کنترل میکند. در این دوره با مدیریت و استفاده از همه این متدهای چرخه عمر در نرم افزار Android Studio آشنا میشوید. همچنین ارتباط چرخه عمر فرگمنت و چرخه عمر اکتیویتی میزبان نیز در این دوره آموزش داده شده است.

12- ارسال داده میان فرگمنت ها با استفاده از Bundle

برای ارسال داده میان فرگمنت ها نیز در اپلیکیشن های اندروید ساختارهایی وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید. یکی از معروفترین آنها Bundle است که در دوره رایگان برنامه نویسی اندروید استفاده از این سیستم قراردارد و میتوانید از آن استفاده کنید

13- روش تحقیق به عنوان یک برنامه نویس

به عنوان کسی که قصد دارد وارد دنیای برنامه نویسی شده و راه خود را تا تخصص ادامه بدهد، شما باید اخلاق و رفتار حرفه ای را در خود رشد بدهید. به همین منظور در آخرین جلسه دوره رایگان برنامه نویسی اندروید، مهارت های مورد نیاز برای رشد بهتر و سریعتر برای همه دانشجویان این دوره قرار داده شده است. یکی از این موارد روش تحقیق درست درباره ایرادها، سوالات و مشکلات فنی که بر سر راه شما قرار دارد میباشد.

14- معرفی وبسایت های مفید برای برنامه نویسان

در دنیای امروز، برنامه نویسی و ساخت اپلیکیشن های قدرتمند بدون استفاده از Community یا جامعه جهانی تقریبا غیرممکن خواهد بود. دسترسی به این جامعه جهانی و دانش بسیار مفیدی که در این چندسال جمع آوری شده است از طریق تعدادی از وبسایت های بسیار معروف و مهم میسر شده است. در این دوره چند وبسایت بسیار مفید برای برنامه نویسی اندروید به شما معرفی شده است که میتوانید تقریبا تمامی نیاز های شما به عنوان یک برنامه نویس مبتدی را برطرف نماید.

15- خروجی گرفتن از پروژه های اندرویدی با اندروید استودیو

بعد از اینکه کدنویسی و پیاده سازی همه عملکردهایی که نیاز دارید به اتمام رسید، باید بتوانید پروژه خود را به یک فایل قابل اجرا روی سیستم عامل اندروید (فایل با پسوند apk) تبدیل کنید. در انتهای پروژه بازی ساده اندروید در انتهای این دوره، نحوه خروجی گرفتن از پروژه ها و تولید فایل apk با استفاده از نرم افزار Android Studio را یاد میگیریم.

پشتیبانی دوره

این دوره برای همه دانشجویانی که قصد ورود به دنیای برنامه نویسی اندروید را دارند طراحی شده است. به همین دلیل ممکن است سوالات بسیار زیادی در ذهن شما وجود داشته باشد. اما نگران نباشید! تیم برنامه چی از راه های مخنلف در خدمت شماست که به همه سوالات و مشکلات شما سریعا پاسخ بدهد. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید از راه های زیر اقدام کنید:

  1. اکانت تلگرام پشتیبانی برنامه چی
  2. ایمیل برنامه چی
  3. بخش پرسش و پاسخ  هر جلسه

ثبت نام در دوره

رایگان

مدرس دوره

علی خانقلی علی خانقلی نویسنده

مدیر وب سایت برنامه چی با بیش از 11 سال سابقه فعالیت در حوزه های برنامه نویسی وب، برنامه نویسی اندروید، تولید محتوای آموزشی، سئو، برندینگ و فعال در زمینه استارتاپ و کارآفرینی.

اطلاعات دوره

سطح دشواری: مقدماتی

دسته‌بندی‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا