سوالات متداول

سوالات متداول

مهم ترین و پرتکرار ترین سوال های موجود در زمینه برنامه نویسی را میتوانید در این صفحه پیدا کنید. برای همه این پرسش ها لینک مقاله های تخصصی مربوط قرار داده شده است.

برنامه به مجموعه ای از دستورات گفته میشود که برای انجام کاری خاص تولید شده اند. دستوراتی که در کنار هم کاربرد های متفاوتی را ایجاد میکنند.

همه برنامه هایی که ما با آنها کار میکنیم نیز از همین دستورات تشکیل شده اند. یعنی اگر برنامه پخش موسیقی را روی موبایل یا کامپیوتر خود دارید، این برنامه دقیقا از تعدادی دستور تشکیل شده است که با استفاده از پردازشگر دستگاه، فایل های صوتی را رمزگشایی میکند و آنها را به بلندگو میفرستد. نام دیگر برنامه ها، نرم افزار یا اپلیکیشن است و همانطور که میدانیم نرم افزار ها به چندین دسته تقسیم میشوند: ویرایش عکس، پخش فیلم، ساخت موسیقی و غیره.

مطالعه مقاله برنامه نویسی چیست؟

برای شروع برنامه نویسی و اجرای نرم افزار های مربوط به آن اول از همه باید یک کامپیوتر تهیه کنید. این سیستم قرار است نرم افزارهایی که برای برنامه نویسی اندروید نیاز دارید را اجرا کند تا به وسیله آنها شما بتوانید نرم افزارهای اندرویدی بنویسید و تولید کنید. حالا این سیستم میتواند یک لپتات یا رایانه رومیزی (دسکتاپ) باشد.

مطالعه مقاله شروع برنامه نویسی اندروید

اغلب کسب و کار های نوپا و متوسط، امروزه به فکر ارائه اپلیکیشن افتاده اند. حتی بیزینس های قدیمی تر و با سابقه نیز متوجه شده اند که بدون اپلیکیشن های موبایل، میتوانند به راحتی بخش بسیار بزرگی از مشتریان خود را از دست بدهند. آنها میدانند خدماتی که میتوان با استفاده از اپلیکیشن به مشتریان ارائه کرد، بسیار بیشتر از راه های سنتی یا حتی یک وبسایت تجاری است. فکر میکنید چرا نیاز به اپلیکیشن رو به افزایش است؟

مطالعه مقاله چرا به اپلیکیشن های موبایل نیاز داریم؟

کلمه ی Application به زبان فارسی، دقیقا “ابزار کاربردی” ترجمه میشود. یعنی اگر بخواهیم آن را ترجمه مستقیم بکنیم، باید همین کلمه ابزار کاربردی را بکار ببریم. اما در دنیای کامپیوتر و گوشی های هوشمند، به هر نرم افزاری که بتوان آن را روی گوشی موبایل، کامپیوتر، لپتاپ، تبلت یا هر وسیله ای که سیستم عامل داشته باشه نصب کرد، اپلیکیشن گفته میشود. البته از آنجایی که این نرم افزارها، دستیار هایی هستند که کارهای مختلفی را برای ما انجام میدهند، کلمه اپلیکیشن، انتخاب مناسبی است.

بنابراین application دقیقا یعنی برنامه یا نرم افزار. همه ی مواردی که بر روی گوشی اندرویدی خود نصب کرده اید و از امکانات آنها استفاده میکنید، نوعی از اپلیکیشن هستند. اپلیکیشن ها بر اساس کارهایی که انجام میدهند، دسته بندی های مختلفی دارند.

مطالعه مقاله اپلیکیشن چیست؟

برای ساختن اپلیکیشن میتوانید خودتان برنامه نویسی را یاد بگیرید و آن را انجام دبهید. اما همچنین میتوانید سفارش طراحی اپلیکیشن خودتان را به شرکت هایی که این کار را انجام میدهند بدهید. در هر صورت، باید ابتدا با همه ی مواردی که به آنها احتیاج خواهید داشت، آشنا شوید. پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مطلب را بخوانید. (برای هر دو مورد هم میتونین از برنامه چی استفاده کنین).

مطالعه مقاله ساحت اپلیکیشن اندروید چگونه است؟

اپلیکیشن های اندروید بر خلاف چیزی که شاید تا به امروز تصور میکردید، یک مرحله اجرای خشک و خالی و یک ساختار ساده ندارند. به دلیل اینکه تعامل کاربر با این نرم افزار ها ممکن است در حالت های مختلفی اتفاق بی افتد، ساختار اپلیکیشن باید به گونه ای باشد که بتواند پاسخگوی این نیاز باشد. همچنین بسیاری از اوقات ما به همه اپلیکیشن نیازی نداریم. یعنی ممکن است فقط صفحه به اشتراک گذاری را در یک نرم افزار شبکه اجتماعی نیاز داشته باشیم.

این نیاز های کلی باعث شده است که نرم افزارهای اندروید دارای چرخه عمر و حالت های مختلفی باشند. علاوه بر اینها، دارای ساختاری هستند که هریک از اجزای آنها میتواند بدون نیاز به بقیه، بصورت مجزا و مستقیم اجرا شود. به همین دلیل است که باید با این معماری و این مدل از برنامه ها آشنا باشید.

مطالعه مقاله اپلیکیشن های اندروید چگونه عمل میکنند؟

همه ی ما تجربه ی کار کردن با برنامه ها را داشته ایم. این برنامه ها ممکن است روی کامپیوتر، موبایل، لپتاپ یا هر دستگاه دیگری بوده باشند. مسئله مهم این است که همه اپلیکیشن هایی که با آنها کار کرده اید دارای دو قسمت اصلی Frontend و Backend هستند.

Front در اصطلاح به قسمتی از برنامه گفته میشود که کاربر با آن سر و کار دارد. یعنی وقتی که برنامه را باز میکنید و با محیط آن روبرو میشوید، در حقیقت در حال کار کردن با بخش فرانت یا همان (Frontend) هستید. Frontend به بخشی از نرم افزار گفته میشود که طراحی های گرافیکی، رابط کاربری، منوها، پس زمینه ها، رنگ ها و غیره را شامل میشود.

مطالعه مقاله فرانت اند و بک اند

بیایید با تعریف این قضیه شروع کنیم که دقیقا برنامه نویسی موبایل چیست؟ زیرا اینطور که به نظر میرسد جواب این سوال زیاد هم شفاف نمیباشد. در ابتدا باید بگویم که همه این موضوع درباره ساختن اپلیکیشن های موبایل نیست، هرچند که بخش بسیار بزرگی از آن را شامل میشود، بلکه درباره همه انواع برنامه نویسی یا توسعه دادن برای همه دستگاه های قابل حمل است. شاید عبارت آخر یک مقدار کلیشه ای بنظر برسد، ولی تا انتهای این مقاله با برنامه چی همراه باشید تا کاملا این عبارت را برای شما توضیح بدهیم.

منظوری که از نوشتن این جمله داشتم، این بود که این مدل از برنامه نویسی به ساختن برنامه برای گوشی های تلفن همراه، تبلت ها، ساعت های هوشمند و همه انواع دیگر گجت های پوشیدنی که نوعی از سیستم های عامل را اجرا میکنند، اشاره میکند.

مطالعه مقاله برنامه نویسی موبایل چیست؟

شاید شما هم جمله هایی شبیه به اینکه “دوره برنامه نویسی اندروید تمام شد” یا “برنامه نویسی اندروید ارزش یادگیری ندارد” یا هر جمله ای با این مفهوم را از افراد زیادی شنیده باشید. معمولا هم دوستانی این حرف را میزنند که اطلاعات دقیقی درباره دنیای برنامه نویسی ندارند. اما واقعیت کدام است؟ آیا وقت گذاشتن برای یادگیری برنامه نویسی اندروید یا ساختن اپلیکیشن برای این پلتفرم هنوز به درد بخور است؟

به نظرم قبل از تصمیم گرفتن برای شروع هرکاری، باید همه دلیل هایی که برای انجام دادن و انجام ندادن آن کار داریم را سبک و سنگین کنیم. با این کار تصمیم گیری برای ما بسیار راحت تر میشود. پس قبل از هرچیز مهمترین دلیل هایی که برای یاد گرفتن برنامه نویسی اندروید وجود دارند و اینکه آیا برنامه نویسی اندروید ارزش یادگیری دارد یا نه را با هم مرور میکنیم و سراغ قدم های بعدی میرویم.

مطالعه مقاله آیا برنامه نویسی اندروید ارزش یادگیری دارد؟

اسکرول به بالا