کتاب الکترونیک فریم ورک (FrameWork) ها در برنامه نویسی اندروید

فریم ورک یک مفهوم پایه ای و اساسی در برنامه نویسی اندروید میباشد. شاید برای افرادی که به تازگی  برنامه نویسی اندروید را شروع کرده اند، وجود فریم ورک ها خبر بسیار خوبی باشد. زیرا به تنهایی میتواند بسیاری از نگرانی ها و سردرگمی های آنها را از بین ببرد. همچنین افراد حرفه ای تر هم ممکن است با انواع مختلف معماری فریم ورک ها آشنا نباشند. به همین دلیل تیم برنامه چی کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید را تولید کرده است. با ما همراه باشید.


کتاب الکترونیک فریم ورک، چه بخش هایی دارد؟

قسمت های مختلف کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید

کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید با فرمت PDF تولید شده است. در این کتاب ابتدا از تعاریف اولیه Framework به زبان ساده شروع میکنیم و بعد از آشنایی کامل و یادگیری این مفهوم، با مزایا و معایب آن آشنا خواهیم شد. علاوه بر اینها هم بحث های تخصصی تر نیز در کتاب الکترونیک فریم ورک، وجود دارند. به عنوان مثال معماری های مختلف برای فریم ورک ها و طریقه هایی که میتوانید برنامه های خود را بر اساس آنها بسازید را مشاهده خواهید کرد.

فریم ورک ها در برنامه نویسی، میتوانند معماری های مختلفی داشته باشند که این معماری ها میتوانند کار شما را در هنگام ساخت اپلیکیشن بسیار راحت تر بکنند. همچنین با استفاده از این قوانین میتوانید کنترل بسیار بیشتر و بهتری بر روی روند ساخت برنامه های خود داشته باشید.

در کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید، با مزایا و معایب استفاده از فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید آشنا میشوید. در ادامه خلاصه ای از کتاب را برای شما قرار میدهم. برای دانلود کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید، به انتهای مقاله مراجعه کنید.


سرفصل های کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید

فریم ورک (Frame Work) چیست؟ چه تاثیری بر برنامه های ما دارد؟
معنی فریم ورک چیست؟
فریم ورک به چه دردی میخورد؟
استفاده از فریم ورک چه مزایایی دارد؟
استفاده از فریم ورک چه معایبی دارد؟
معروف­ترین فریم ورک های اندروید چه چیزهایی هستند؟
چه معماری هایی برای فریم ورک های اندروید وجود دارند؟
معماری MVC در فریم ورک
اجزای MVC
مزایا و معایب معماری MVC
معماری MVP فریم ورک
MVP چیست؟
چرا باید از MVP استفاده کنیم؟
چگونه MVP را در برنامه نویسی اندروید اجرا کنیم؟
نتیجه گیری
معماری MVVM
مقایسه بین MVC، MVP و MVVM
ارزیابی MVC
ارزیابی معماری MVP
ارزیابی MVMM
نتیجه گیری
چرا به فریم ورک نیاز داریم؟
مزایای استفاده از فریم ورک
آیا میتوان بدون فریم ورک برنامه ساخت؟
آیا میتوان فریم ورک ها را شخصی سازی کرد؟


خلاصه ای از کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید

در این قسمت خلاصه ای از بعضی قسمتهای پایه ای کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید آورده شده است. پیشنهاد میکنم برای آشنایی کامل با فریم ورک ها کتاب PDF را بصورت کامل از همین صفحه دانلود کنید.

فریم ورک به چه دردی میخورد؟

فریم ورک یک چهار چوب کلی برای ساخت برنامه در اختیار ما قرار میدهد. به عنوان مثال وقتی برنامه­ای را به زبان جاوا یا کاتلین برای اندروید میسازیم، نیاز است که بتوان این برنامه را روی سیستم عامل (یعنی اندروید) اجرا کرد. به همین دلیل اپلیکیشن ما باید از یک سری قوانین و قاعده­ها تبعیت کند که مشکلی برای اجرا نداشته باشد.

استفاده از فریم ورک چه مزایایی دارد؟

  • کم شدن زمان برنامه نویسی و اشکال یابی. شما از کدهایی استفاده میکنید که از قبل ساخته شده اند و مورد تست قرار گرفته اند.
  • از مزایای به روز و تازه برخوردار میشوید. فریم ورک ها همواره توسط سازندگانشان به روز رسانی میسوند. ویژگی های جدید به آنها اضافه شده و اشکالاتشان رفع میشود. بدون این که شما کاری انجام دهید از این امکانات بهره مند خواهید شد.

استفاده از فریم ورک چه معایبی دارد؟

  • زمان زیاد یادگیری. فریم ورک ها معمولا حجم بسیار زیادی دارند. به همین دلیل هم برای یادگیری تمامی قابلیت های فریم ورک باید زمان و انرژی بسیار زیادی صرف کنید.
  • عدم توانایی شخصی سازی بالا. متاسفانه فریم ورک ها این قابلیت را ندارند که بتوانید آنها را شخصی سازی زیادی کنید. بنابراین ممکن است حاصل کار شما با دیگرانی که از همان فریم ورک استفاده کرده اند بسیار شبیه به هم باشند.

چرا به فریم ورک نیاز داریم؟

  • استفاده از فریم ورک ها ضروری نیست. آنها فقط یکی از ابزار های در دسترس شما هستند که کمک میکنند کار توسعه را بهتر و سریعتر انجام دهید.
  • به این دلیل بهتر است که داشتن یک فریم ورک به شما اطمینان میدهد که در حال توسعه ی اپلیکیشنی هستید که با قوانین انتشار نرم افزار کاملا متناسب است، کاملا ساختارمند است و هم میتوان آنرا به خوبی نگهداری کرد و به روز رسانی نمود.

آیا میتوان بدون فریم ورک برنامه ساخت؟

همانطور که گفته شد استفاده از فریم ورک یک امر ضروری در برنامه نویسی نیست. میتوان بدون استفاده از فریم ورک هم به ساخت اپلیکیشن های اندروید پرداخت. اگر از فریم ورک استفاده کنید، برنامه شما به اصطلاح ماژولار گفته میشود. اما در صورت عدم استفاده از آنها یک برنامه ی ساختار یافته خواهید داشت.

آیا میتوان فریم ورک ها را شخصی سازی کرد؟

بعد از دریافت فریم ورک­ها میتوانید فایل­ها و توابعی که در کتابخانه­های آن وجود دارند را ویرایش کنید. شما امکان دارید بر حسب نیاز خود توابعی که لازم دارید را به آنها اضافه کنید و آنهایی که مورد نیازتان نیستند را از میان فایل­ها پاک کنید.


دانلود کتاب الکترونیک فریم ورک ها در برنامه نویسی اندروید

درباره نویسنده

3 در مورد “کتاب الکترونیک فریم ورک (FrameWork) ها در برنامه نویسی اندروید”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا