تکنولوژی جدید تشخیص ژست گوگل با استفاده از یادگیری ماشین معرفی شد

تکنولوژی تشخیص ژست گوگل

گوگل یک تکنولوژی جدید تشخیص ژست با استفاده از یادگیری ماشینی درست کرده است که ژست کاربران را با عکس های مشابه تطبیق می دهد. این فناوری یادگیری ماشینی می تواند مکان ۱۷ قسمت مختلف از بدن را تشخیص داده و از آنها برای یافتن منطبق ترین عکس از میان بیش از ۸۰ هزار عکس استفاده کند. شما می توانید این تکنولوژی را در وبسایت گوگل امتحان کنید. با برنامه چی همراه باشید. (منبع نوشته: AndroidAuthority)

گوگل تکنولوژی جدید تشخیص ژست آزمایشی را با استفاده از یادگیری ماشینی منتشر کرده است که می تواند ژستی را که در لحظه گرفته اید را تشخیص داده و آن را با تصویر سایر اشخاص که همان حالت را گرفته اند، تطبیق بدهد. این اطلاعات در سایت Google Blog در اختیار عموم قرار داده شده اند. این تکنولوژی جدید تشخیص ژست با نام آینه حرکتی (move mirror) شناخته می شود. برای استفاده از آن فقط به مرورگر و یک وبکم نیاز دارید. میتوانید ویدئویی از این آزمایش را در زیر مشاهده کنید:

گوگل این تکنولوژی جدید تشخیص ژست را با استفاده از PoseNet ساخته است، یعنی یک نوع مدل یادگیری ماشینی که ژست ها را با شناسایی موقعیت ۱۷ قسمت از بدن، نسبت به یکدیگر، تشخیص می دهد. این تکنولوژی ورودی خود را از  وبکم شما دریافت میکند که به یک دیتابیس که بیش از ۸۰۰۰۰ عکس در آن ذخیره شده وصل می شود تا عکسی را پیدا کند که منطبق ترین ژست را با ژست شما دارد. گوگل تاکید کرده است که تمامی انطباق ها در مرورگر شما انجام می شود و هیچ کدام از عکس های شما به هیچ سروری ارسال نمی شود.

برای امتحان کردن این تکنولوژی جدید تشخیص ژست می توانید به آدرس Move Mirror Website مراجعه کنید. به محض اینکه به این سایت اجازه می دهید تا به وبکم شما دسترسی پیدا کند، می توانید ژست های مختلفی را امتحان کنید و ببینید که چگونه برنامه از عکس های موجود در دیتابیس، عکس مورد نظر را تشخیص می دهد. اگر آنچه که دیدید مورد توجهتان قرار گرفت می توانید یک GIF بسازید و آن را دانلود کنید و عکس های  منطبق شده را به اشتراک بگذارید.

move mirror گوگل

گوگل امیدوار است با این روش بتواند در آینده به یادگیری ماشینی کمک کند تا برای کدنویس ها قابل دسترسی تر باشد. در یک پست در برنامه Medium، سازندگان PoseNet پیشنهاد کرده اند که تکنولوژی جدید تشخیص ژست در رشته هایی مانند واقعیت افزوده (Augmented Reality)، انیمیشن و تناسب اندام می تواند پرکاربرد باشد.

گوگل سابقه انتشار موارد مشابهی را دارد که همیشه سرگرم کننده بوده اند. شما می توانید نمونه های آنها را که از واقعیت افزوده، هوش مصنوعی، صدا و غیره استفاده می کنند، در وبسایت Google Experiments پیدا کنید. اگر نمی دانید از کجا باید شروع کنید، به شما میگوییم MixLab میتواند مورد مناسبی باشد.

درباره نویسنده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا